Salibandyjoukkueen kausi avattu

sbhurricanekoskri
Tassujen säbäkausi polkaistiin tänään viimein käyntiin Kempelehallin kaukalossa. Avausturnaus meni kuitenkin lähinnä oppirahoja maksellessa.
Aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Hurricane. Ilmeisesti koutsi Kiviniemi on laiminlyönyt tehtävänsä pahanpäiväisesti, sillä Hurricane oli selvästi paremmin otteluun valmistautunut joukkue, Tassujen tyytyessä lähinnä statistin rooliin. Hirveästi muuta kerrottavaa ottelusta ei sitten olekkaan. Susikädet nukkui ja antoi vastustajan nakutella rauhassa pallon häkkiin aivan vapaista vetopaikoista kerta toisensa jälkeen. Tämän herättelyn jälkeen kuitenkin tiedettiin, että (missä) kaikessa on vielä parannettavaa.
Aiemman nöyryytyksen sisuunnuttamana ja fysiikkavalmentaja Juutisen palopuheiden siivittämänä saapui KoskRia vastaan kentälle aivan toisenlainen Susikädet. Heti ensimmäisessä vaihdossa pallo sisään ja erätauolle 2-0 lukemissa. Toisessa erässä notkahdettiin kuitenkin hetkeksi takaisin Hurricane-pelistä tuttuun vierestä katsomiseen, ja kolmanteen erään lähdettiin 3-6 takaa-ajoasemasta. Kolmannessa erässä pelattiin kuitenkin taas ajoittain sitä peliä johon pystytään, ja ero saatiin kirittyä umpeen. Valitettavasti hyvä loppukiri tyrehtyi kolme minuuttia ennen ottelun loppua otettuun jäähyyn, mutta alivoima saatiin hoidettua kunnolla. Loppulukemiksi siis 6-6.
Yksi piste ei ollut ihan se, mitä päivän urakalta haettiin, mutta toisen ottelun ryhtiliike valaa uskoa tulevaan. Nyt kolme viikkoa reeniä, ykköskentän miehet Kuokkanen, Pinola ja Kurkela Jr. takaisiin kokoonpanoon, ja 25.10. Nallisportista matkaa Iihin nelinkertainen pistesaalis!