SALIBANDYPUULAAKIN ILMOITTAUTUMINEN ON AUENNUT!

Lauantaina 17.12. Valtarin koululla räjähtää, kun jo seitsemäntenä vuonna peräkkäin järjestettävä Susikäsien joulupuulaaki tulee jälleen Iihin. Tästä ansaitusti jo kulttimainetta nauttivasta, vuoden ehdottomasti kovimmasta höntsäturnauksesta on muodostunut aikojen saatossa yksi iiläisen urheilukulttuurin suurimpia kulmakiviä ja vaalituimpia perinteitä. Eikä suotta, sen verran kovaa on meininki ollut kerta toisensa jälkeen.

Nyt sinullakin, arvoisa säbäniilo, on mahdollista vetää päähän se fättärin hiuspanta olkapäillä asti villinä hulmuavan harjan suojaksi ja kokea kaikki tämä 4vs4-höntsäturnauksen komeus täydessä loistossaan. Tule ja näe lopultakin eturivin paikalta ne kohutut Kalle Kiviniemen haamukantit, joista kaverisikin ovat aina niin tohkeissaan kylillä puhuneet savun jo hälvettyä ja kevään ollessa jo pitkällä.

Ilmoittautuminen turnaukseen on tehty mahdollisimman helpoksi, sen kuin täytät parin kohdan lomakkeemme täällä ja olet kavereinesi mukana vuoden suurimmassa urheilutapahtumassa. Koska muutkin kuin vain sinä ja kaverisi ymmärrätte kuinka kovasta jutusta tässä oikeasti on kyse, ovat paikat turnaukseen täyttyneet totutusti hetkessä, joten ota kerrankin varman päälle ja täytä lomake heti, sillä tätä turnausta et todellakaan halua missata.

Turnaus järjestetään nyt myös ensimmäistä kertaa historiansa aikana ilman minkäänlaisia rajoituksia lisenssipelaajien suhteen, joten paras voittakoon!

Nyt siis kipin kapin ne WhatsApp-ryhmät tulille ja porukkaa kasaamaan, paikat menevät jo! Mittelöistä on tulossa totuttuun tapaan paljon matskua niin ennen turnausta kuin sen aikana ja jälkeenkin myös tänne netin puolelle, joten olkaahan muutkin kuulolla!