HOX KAIKKI SYKSYN SÄBÄKERHOISTA KIINNOSTUNEET!

Kerhoista on tullut viime viikkojen aikana aivan hirveä määrä kyselyitä, ja nyt viimein meillä on jotain vastattavaakin.

Kunnalta alunperin kerhoja varten saamamme salivuorot eivät lievästi sanottuna vastanneet tarpeitamme ollenkaan, mutta lyhyen setvimisen jälkeen tilanne kääntyi vielä mitä parhaimmaksi.

Ala-asteikäisten salibandykerhoja tullaan järjestämään totuttuun tapaan Valtarin koululla viikoittain aina kevääseen asti. Tämän lisäksi Haminan koululla starttaa vihdoin myös kauan kaivattu 4-6-vuotiaiden ryhmä!

Tarkoituksenamme oli järjestää lajitoimintaa ensimmäistä kertaa myös yläasteikäisille, mutta tätä varten ei vuoroa meille enää liiennyt. Kannustamme kuitenkin yläasteikäisiä (ja vanhempiakin) osallistumaan esimerkiksi puulaakiturnauksiimme, joista seuraavana vuorossa on jo perinteeksi muodostunut joulukuun säbäpuulaaki.

Kerhojen organisointi on täydessä vauhdissa, ja ilmoittautumisesta sekä muusta kerhoja koskevasta infosta tulemme tiedottamaan lisää mahdollisimman pian. Kesän futiskerhoissa meininki oli mahtavaa läpi koko kauden ja mukana liikkumassa oli ennätysmäärä innokkaita urheilijanalkuja, joten toivottavasti sama meno saadaan jatkumaan myös syksyn kerhoissa :)

Kerhoista tullaan tiedottamaan tämän sivun lisäksi ainakin nettisivuillamme www.susikadet.fi. Kerhoasioissa voi olla myös suoraan yhteydessä Jukka-Pekka Pauanteeseen, puh. 0443222408, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen susikadet@gmail.com

Pysykää siis kuulolla, luvassa on varmasti jälleen mahtava salibandyvuosi! :)

– Jukka-Pekka