futispuulaaki2016_2_1200pxKauan sitä on toivottu, mutta nyt se on jälleen täällä:

IIN FUTISPUULAAKI 20.8.

Pitkään ja hartaasti toivottu futispuulaaki rantautuu jälleen Iin urheilukentälle! Jos tämän kesän EM-kisahuuma tuntui jo tempaisevan täysin mukaansa, ei se ole mitään näihin karkeloihin verrattuna. Nyt kaivetaan kaapin pohjalta päälle se vanha ja hyvin palvellut 70-luvun Englannin maajoukkuepaita ja pelataan aitoa puulaakifutista! Tätä parempaa tapaa viettää kesän viimeisiä aurinkoisia päiviä ei taatusti lähimailta löydy.

Siksipä ilmoittautumisenkaan kanssa ei kannata jäädä turhia odottelemaan, sillä paikat tähän turnaukseen ovat ns. kuumaa tavaraa. Ilmoittautuminen hoituu kätevästi täyttämällä lyhyen (siis oikeasti lyhyen) ilmoittautumislomakkeen seuraavasta linkistä: http://www.susikadet.fi/…/futispuulaaki-2…/ilmoittautuminen/

Koska kyseessä on puulaakitason turnaus, pysyvät esimerkiksi yläasteikäiset menossa jo varmasti paremmin kuin hyvin mukana. Myös junnuporukat ovat siis enemmän kuin tervetulleita turnaukseen!

Aikaa ilmoittautua turnaukseen on 6.8. asti, tai niin pitkään, kunnes joukkuemäärä täyttyy. Mukaan mahtuvat vain kymmenen ensimmäistä joukkuetta, joten ole ripeä!

Nyt ne kännykät laulamaan ja äkkiä viestiä sille naapurin Jakelle, että vieläkö nappikset ovat tallessa. Futispuulaaki Iissä, tätä turnausta et halua missata!